Friday, August 6, 2010

Toeta meie tegevust!

Mittetulundusühing Ruu küla heakorra selts on loodud meid ümbritseva elukeskkonna parandamiseks, unikaalse loodusmaastiku säilitamiseks ja inimeste õpetamiseks elama harmoonias maa ja loodusega.
Nii nagu see on meie kultuuriruumis siin toiminud juba üle 2000 aasta. Sest me oleme osa rebalastest ja Rebala muinsuskaitsealast, kelle iidne kultuurimaastik jookseb meie külaga kokku.

NÜÜD TAHAVAD SUURED EKSKAVAATORID TULLA SEDA ALA SEGI TUHNIMA!

Et saada maa seest väheväärtuslikku killustikupuru, mis ei kõlba isegi korralikuks teeehituseks. Meie arvamustega pole soovitud arvestada, meie ekspertiisid ja uurimused on lükatud sahtlitesse ja valitsusele on esitletud vaid „tsenseeritud" ja „edumeelsele tööstusrevolutsioonile" vastavat kuvandit.

Meie tahame tulla selle kuvandi asemele oma põllumaade, oma laulude, puude ja sookurgedega, kes meie küla maid on hakanud oma koduks nimetama. Ja see on meile ülimaks tunnustuseks, sest need pelglikud linnud ei tule sinna, kus elukeskkond on vaenulik.

Me oleme külakogukond, kus osatakse hinnata ravimtaimi ja anda seda oskust edasi abivajajatele. Me oleme külakogukond, mis on pealinnast põgenejatele külalislahkeks ajutiseks koduks põlispuude vahel, kus saab taas läita suurlinnas sumbunud tulukese. Me oleme külakogukond, kes oskab maa keelt ja mõistab tuule sosinat.

Tule ja toeta meid nüüd, kui me vajame sinu abi, ja me hoolitseme sinu eest siis, kui sinul on siht silme eest kadunud ja maailm tundub tühi.

TULE JA ANNA OMA ALLKIRI KAEVANDUSE VASTU http://www.ruukyla.ee/

No comments:

Post a Comment